ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γέννημα γής, Αράχωβας

Το εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων Γέννημα Γης βρίσκεται στην περιοχή Λιβάδι, λίγο έξω από την Αράχωβα.

Με γνώμονα την αγάπη για την αραχωβίτικη παράδοση στην παρασκευή ζυμαρικών, τις αγνές πρώτες ύλες που κρύβουν μέσα τους την ενέργεια της Παρνασσικής Γης και την μακρόχρονη πείρα της οικογένειας Βασιληά, δημιουργήθηκε η πετυχημένη μονάδα από την Νικολέτα Βασιληά, κόρη της οικογένειας, που διατηρεί ζωντανές τις πατροπαράδοτες τεχνικές στην παρασκευή ζυμαρικών.

Η εταιρεία μας, που από τη δεκαετία του 1990 δραστηριοποιείται στην Αράχωβα στο φαγητό (ταβέρνα “Το Αγνάντιο”) δημιούργησε ένα εργαστήριο τοπικών παραδοσιακών προϊόντων (Γέννημα Γης) στο Λιβάδι Βοιωτίας. Ακολουθώντας παλιές τοπικές συνταγές, δοκιμασμένες εδώ και πολλά χρόνια, παράγουμε χυλοπίτες και τραχανά “Αράχωβας”.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για να παρασκευάσουμε τις χυλοπίτες είναι σκληρά ελληνικά σιτάρια, φρέσκα αυγά και φρέσκο γάλα. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με την προσωπική επίβλεψη του παραγωγού. Το εργαστήριό μας είναι το μοναδικό που υπάρχει στην περιοχή.

ΓΕΝΝΗΜΑ ΓΗΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ

6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019

Η εταιρία μας συμμετείχε στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019 με τα προϊόντα μας και για τον Τραχανά παρέλαβε το 1ο βραβείο , για το "πιο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής".

ΓΕΝΝΗΜΑ ΓΗΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε σε ταβέρνες της Αράχωβα και στο Λιβάδι Παρνασσού, σε μαγαζιά τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, σε παντοπωλεία και στο super market ΑΒ Βασιλόπουλος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ